Home - Bericht

Win 'Elmet' van Fiona Mozley


Elmet is het aangrijpende debuut van groot literair talent, Fiona Mozley. Het is een overtuigend portret van een gezin aan de rand van de samenleving een een aangrijpende bespiegeling van waar mensen toe in staat zijn als ze tot het uiterste worden gedwongen. Win deze week een gesigneerd vooruitexemplaar van Elmet.

Win Elmet van Fiona Mozley.

 

Een greep uit de pers:

‘Heel knap hoe de schrijfster uiteenlopende onderwerpen als vrouwelijke seksualiteit, klassenverschillen, gemeenschapszin en de kunst van het vertellen tot een scherp geheel weet te smeden. Mozley heeft een uitgesproken stem, ze loodst de lezer met vaste hand mee.’ De Standaard

‘Even sfeervolle als rauwe roman.’ de Volkskrant

'Een stille explosie van een boek, voortreffelijk en onvergetelijk.' The Economist

'Indrukwekkende en duistere roman die zich afspeelt in het mythische Yorkshire. Elmet bezit een rijke en pure lyriek.' The Guardian

 

Benieuwd naar dit boek?
We geven exemplaren weg aan mensen die ambassadeur willen worden van Elmet en hun leeservaring op Hebban/Bol.com willen delen.

Mail vóór 15 februari naar info@hollandsdiep.nl, onder vermelding van 'Winactie Elmet’. Wij zullen uit de inzendingen drie winnaars kiezen. Deze krijgen van ons persoonlijk bericht.

 Ander nieuws


Win een gesigneerd exemplaar van 'Noord' van Sien Volders

Op het nachtkastje van... Fiona Mozley

Becoming, de memoires van Michelle Obama, verschijnt 13 november 2018

Win 'Het verborgen brein' van John Bargh

Roelof ten Napel tekent contract bij Hollands Diep

Lieve oma...

Win 'Het eind is ons begin' van Megan Hunter