Zoeken
Auteur: Felix Klos

Felix Klos

Boeken
Felix Klos - Winston Churchill, vader van Europa
Felix Klos

Na de Tweede Wereldoorlog wist Winston Churchill één ding zeker: Europese eenwording zou de enige manier zijn om een vredig en veilig Europa te creëren. Nadat hij in juli 1945 de verkiezingen meedo...

Nieuws
Avond van de Geschiedenis

Avond van de Geschiedenis

Afgelopen week organiseerden wij een klein evenement op de uitgeverij voor onze aankomende non-fictietitels voor geïnteresseerde boekhandelaren. Tijdens deze avond spraken onze auteurs Felix Klos, Hans Janssen, Edwin Bakker en Peter Grol.  Lees meer »

Felix Klos vanuit Iowa over Hillary Clinton

Felix Klos vanuit Iowa over Hillary Clinton

Het is Election Day 2016 en Felix Klos (auteur van Winston Churchill, vader van Europa) voert nog 1 dag campagne voor Democratisch presidentskandidaat Hillary Clinton in Iowa. Radio 1 sprak hem over zijn bevindingen tot nu toe. Lees meer »

Op campagne met Clinton - deel 2: Groundwork

Op campagne met Clinton - deel 2: Groundwork

Auteur Felix Klos (Winston Churchill, vader van Europa) werkt voor de campagne van Hillary in de belangrijke swing state Iowa. In dit NRC-blog vertelt hij wat hij meemaakt. Met deze week: Iowa, de ultieme wegversperring voor Trump.  Lees meer »

Onze man in Iowa - Felix Klos op DWDD

Onze man in Iowa - Felix Klos op DWDD

Hij is nog maar 24 jaar oud en heeft al een lijst aan indrukwekkende wapenfeiten op zijn naam: magna cum laude afgestudeerd, auteur van Winston Churchill, vader van Europa, speechschrijver voor Bernie Sanders en nu is Felix Klos aan het werk in Iowa als campagnemedewerker van Hillary Clinton. DWDD sprak dit jonge multitalent over zijn Amerikaanse avontuur. Lees meer »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws