Zoeken
Shubhangi Swarup - Breuklijnen van begeerte

Breuklijnen van begeerte

Shubhangi Swarup

Een meeslepend lyrisch debuut over de liefde en het verlangen tussen de mensheid en de aarde zelf, door een groot nieuw literair talent uit India.
Over

Een bijzonder lyrisch debuut over liefde en verlangen tussen de mensheid en de aarde zelf, door een nieuw literair talent.

We volgen een wetenschapper die bomen bestudeert en een helderziende die tot hem spreekt; een geoloog die zinloze oorlogen over een gletsjer wil beeindigen; tachtigjarige geliefden; een moeder die haar revolutionaire zoon probeert te bevrijden; een Yeti die menselijk gezelschap zoekt; een schildpad die eerst verandert in een boot en dan in een vrouw; en de geest van een verdampte oceaan die zo rusteloos is als de continenten. Door ze allemaal aan elkaar te verbinden komt er een prachtige visie over het leven naar voren.

Als jonge auteur die een van de meeste prestigieuze prijzen van India heeft gewonnen met deze roman, is Swarup een schrijfster van buitengewoon talent en inzicht. Fantasierijk en opmerkzaam, Breuklijnen van begeerte geeft een wervelend inzicht in de mensheid; onze schoon- en lelijkheid, onze capaciteit om te verwonden en om lief te hebben en onze mysterieuze en heilige relatie met de natuur.

Edities & Details
Paperback: Breuklijnen van begeerte - Shubhangi Swarup
ISBN: 9789048852536
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 16-11-2021
Prijs: € 22,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Breuklijnen van begeerte - Shubhangi Swarup
ISBN: 9789048852543
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 16-11-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 356 pagina's

Bestel

Vertaler: Anne Jongeling NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: India THEMA: Myanmar (Birma) BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Literary
Boeken
Dana Spiotta - Vermoorde onschuld
Dana Spiotta
Fiona Mozley - Elmet
Fiona Mozley
Elizabeth Hartley Winthrop - De genadestoel
Elizabeth Hartley Winthrop
Op de hoogte blijven van de nieuwste boeken, evenementen en exclusieve acties?
Meld je dan hieronder aan voor onze maandelijkse literaire nieuwsbrief met informatie over nieuwe en binnenkort te verschijnen boeken, auteursinfomatie en activiteiten.
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws