Zoeken
Maak kans op een exclusief exemplaar van 'Sara en Liv'
Voor de bijzondere en ontroerende roman Sara en Liv zijn wij op zoek naar ambassadeurs. Sara en Liv is het indringende portret van de korte levens van twee zusjes en de impact die hun dood heeft gehad op het gezin.

Maak kans op een exclusief exemplaar van 'Sara en Liv'

Gepubliceerd op 3 april, 2017 om 00:00, aangepast op 14 april, 2017 om 00:00

Meer informatie over het boek kun je hier lezen.

Als ambassadeur krijg je een uniek vooruitexemplaar van het boek toegestuurd, ver voor het boek in de boekhandel beschikbaar is. In ruil voor deze mooie kans vragen we om een recensie, die je op minstens drie boekhandel sites (bijv. Bol.com / Ako.nl / Bruna.nl) plaatst.

Wil jij als ambassadeur optreden voor Sara en Liv? Stuur dan zo snel mogelijk je adresgegevens en waarom je dit boek graag wilt lezen naar info@hollandsdiep.nl o.v.v. Sara en Liv. Inzenden is mogelijk tot 30 april of zolang de voorraad strekt.

Graag ontvangen we uiterlijk 15 mei de links naar je recensies, zodat we die zelf ook weer kunnen doorplaatsen op onze site(s) en social accounts.

De drie mooiste ingezonden recensies ontvangen na verschijning een extra exemplaar van het boek om weg te geven

Auteurs
Auteur: Suzan Hilhorst

Suzan Hilhorst debuteerde in 2017 met Sara en Liv, een autobiografisch verhaal over de ziekte en het overlijden van haar twee dochtertjes vlak na de geboorte. Eclips is haar romandebuut. Hilhorst schrijft ook gedichten, korte verhalen en columns, en ze is journalist en programmamaker. Daarnaast zet zij zich als ambassadeur in voor Stichting Metakids en Stille Levens.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws