Zoeken
Win 'Sara en Liv' van Suzan Hilhorst
Sara en Liv is een meer dan indrukwekkend debuut over verlies, rouw, hoop en geluk en bovenal een ode aan het leven. Geschreven in een prachtige, verstilde stijl en vanuit het bijzondere wisselende perspectief van moeder én kind vertelt Suzan Hilhorst haar autobiografische verhaal. Win Sara en Liv.

Win 'Sara en Liv' van Suzan Hilhorst

Gepubliceerd op 1 december, 2017 om 00:00

Win nu Sara en Liv van Suzan Hilhorst.

 

Een greep uit de pers:

'Een bewonderingswaardig beheerst en indringend boek.’ Elsevier

‘Een aangrijpend boek.’ De Telegraaf

‘Adembenemend mooi en rauw.’ Algemeen Dagblad

‘Het relaas van Suzan Hilhorst was in Kijken in de ziel-De Achterblijvers al buitengewoon aangrijpend. Maar ook in dit boek weet ze de lezer weer diep te raken. Juist door de beheerste manier waarop ze haar indringende verhaal weet te vertellen -wars van elk goedkoop sentiment- weet ze haar eigen verdriet om te smeden tot een bron van troost voor anderen’ Coen Verbraak

‘Zo beeldschoon dat het troost biedt aan een verdriet dat te groot is om te bevatten.’ Antoinette Beumer

 

Benieuwd naar dit boek? Beantwoord dan de volgende vraag:
Suzan zegt altijd dat ze drie kinderen heeft. Hoe heet haar zoon?

Mail het juiste antwoord vóór 14 december naar info@hollandsdiep.nl, onder vermelding van 'Winactie Sara en Liv’. Wij zullen uit de inzendingen drie winnaars kiezen. Deze krijgen van ons persoonlijk bericht.

Auteurs
Auteur: Suzan Hilhorst

Suzan Hilhorst debuteerde in 2017 met Sara en Liv, een autobiografisch verhaal over de ziekte en het overlijden van haar twee dochtertjes vlak na de geboorte. Eclips is haar romandebuut. Hilhorst schrijft ook gedichten, korte verhalen en columns, en ze is journalist en programmamaker. Daarnaast zet zij zich als ambassadeur in voor Stichting Metakids en Stille Levens.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws