Zoeken
Win 'Het verborgen brein' van John Bargh
Het verborgen brein staat vol verrassende en vermakelijke onthullingen over de onbekende maar allesbepalende invloed van ons onbewustzijn en helpt ons om betere keuzes te maken, slimmer te werken, beter te slapen en ons geheugen te trainen. Het verborgen brein is deze week het te winnen boek.

Win 'Het verborgen brein' van John Bargh

Gepubliceerd op 23 februari, 2018 om 00:00, aangepast op 28 februari, 2018 om 00:00

Win Het verborgen brein van John Bargh.

 

Een greep uit de pers:

'Hoewel dit boek is opgebouwd uit jarenlang toonaangevend onderzoek houden humor en persoonlijke anekdotes het geheel zeer toegankelijk. Iedereen die geïnteresseerd is in psychologie en populaire wetenschap zal dit willen lezen.' ***** Library Journal

'Indrukwekkend, baanbrekend onderzoek in een heldere toegankelijke stijl die zowel algemene lezers als specialisten zal aanspreken.' Publishers Weekly

 

Benieuwd naar dit boek? Beantwoord dan de volgende vraag:
Stoppen met roken, diëten, een destructieve liefde. Iedereen heeft weleens te maken gehad met een strijd tegen onze onbewuste krachten. Wat was jouw strijd met het onbewuste? 

Mail het juiste antwoord vóór 5 maart naar info@hollandsdiep.nl, onder vermelding van 'Winactie Het verborgen brein’. Wij zullen uit de inzendingen drie winnaars kiezen. Deze krijgen van ons persoonlijk bericht.

Auteurs
Auteur: John Bargh

Sociaal psycholoog John Bargh (1955) is een van de belangrijkste experts op het gebied van het onderbewustzijn. In 2014 ontving hij van de American Psychological Association (apa) de Distinguished Scientific Contribution Award. Momenteel werkt hij als professor aan Yale University, waar hij ook zijn eigen laboratium (acme) leidt.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws