Zoeken
Win een gesigneerd exemplaar van 'Noord' van Sien Volders
In Noord, het debuut van Vlaams talent Sien Volders, trekt zilversmid Sarah - op een kantelpunt in haar leven - naar het noorden van Canada. Dit prachtige debuut is deze week het te winnen boek.

Win een gesigneerd exemplaar van 'Noord' van Sien Volders

Gepubliceerd op 9 maart, 2018 om 00:00

Win Noord van Sien Volders.

 

Een greep uit de pers:

'De eenvoud van de ideeën, de heldere toon en aangename vanzelfsprekendheid vormen de attracties van deze roman. De warmte in dit boek vol sneeuw en ijs kon wel eens een groot publiek aanspreken.' Trouw (Letter & Geest)

'Volders' aandacht voor het aardse, voor de fysieke arbeid van het smeden en houthakken, is een goed tegenwicht tegen de romantische verbeelding van de sublieme wilde natuur als de plek waar de mens zichzelf leert kennen.' de Volkskrant

'Een indrukwekkende prestatie van deze debutant, die aan elke zin geduldig en liefdevol heeft geschaafd, met als resultaat dat Noord staat als een huis van Canadese boomstammen in een sneeuwstorm.' VPRO Boeken

 

 

Benieuwd naar dit boek? Beantwoord dan de volgende vraag:
Hoe heet de vrouw die Sarah in het noorden ontmoet?

Mail het juiste antwoord vóór 23 maart naar info@hollandsdiep.nl, onder vermelding van 'Winactie Noord’. Wij zullen uit de inzendingen drie winnaars kiezen. Deze krijgen van ons persoonlijk bericht.

Auteurs
Auteur: Sien Volders

Sien Volders (1983) studeerde kunstgeschiedenis en antropologie. Haar debuutroman Noord (2017) werd lovend ontvangen door de pers en genomineerd voor meerdere prijzen, waaronder de Bronzen Uil en de ANV Debutantenprijs. In 2021 werd haar roman Oogst genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. Volders woont en werkt in Gent.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws