Zoeken
Winactie gesigneerd exemplaar 'Elmet'
Elmet is het aangrijpende debuut van groot literair talent, Fiona Mozley. Het is een overtuigend portret van een gezin aan de rand van de samenleving een een aangrijpende bespiegeling van waar mensen toe in staat zijn als ze tot het uiterste worden gedwongen. Win deze week een gesigneerd exemplaar van Elmet.

Winactie gesigneerd exemplaar 'Elmet'

Gepubliceerd op 29 maart, 2018 om 00:00

Win Elmet van Fiona Mozley.

 

Een greep uit de pers:

'Een droomdebuut.' Het Parool

'Elmet is zo krachtig, rijk en gelaagd, dat je haast niet gelooft een debuut in handen te hebben. [...] Het belangrijkste instrument daarbij is haar prachtige stijl. De ontroerende eenvoud ervan en de scherpte maken het tot een onvergetelijke lees­ervaring.' Nederlands Dagblad

'Elmet is een geweldige én een meedogenloos gewelddadige roman die je als lezer compleet omverblaast.' **** Knack Focus

‘Heel knap hoe de schrijfster uiteenlopende onderwerpen als vrouwelijke seksualiteit, klassenverschillen, gemeenschapszin en de kunst van het vertellen tot een scherp geheel weet te smeden. Mozley heeft een uitgesproken stem, ze loodst de lezer met vaste hand mee.’ De Standaard

 

 

Benieuwd naar dit boek? Beantwoord dan de volgende vraag:
Hoe heet de zus van Daniel?

Mail het juiste antwoord vóór 12 april naar info@hollandsdiep.nl, onder vermelding van 'Winactie Elmet’. Wij zullen uit de inzendingen drie winnaars kiezen. Deze krijgen van ons persoonlijk bericht.

Auteurs
Auteur: Fiona Mozley

Fiona Mozley (1988) werd geboren in York en studeerde in Cambridge. Momenteel werkt ze aan haar doctoraalscriptie in Middeleeuwse geschiedenis en in het weekend werkt ze bij een boekhandel in York. Elmet is haar debuutroman en werd geshortlist voor The Man Booker Prize 2017.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws