Zoeken
Atticus Lish een van de boeken van de maand bij DWDD!
Atticus Lish - Ter voorbereiding op het volgende leven is door het DWDD-boekenpanel verkozen tot een van de vier beste boeken van de maand september. 

Atticus Lish een van de boeken van de maand bij DWDD!

Gepubliceerd op 29 september, 2015 om 00:00, aangepast op 8 februari, 2017 om 00:00

Deze bijzondere roman, die in Amerika reeds hoge ogen gooide en met literaire prijzen en lovende recensies werd overladen, gaat ook in de Nederlandse editie goed van start. Naast de lovende recensies in o.a. Trouw en NRC Handelsblad, is nu ook het DWDD-panel lyrisch over dit indringende verhaal.

Atticus Lish staat tevens geprogrammeerd op het Crossing Border Festival in november en zal daar worden geïnterviewd door Henk van Straten.

Auteurs
Auteur: Atticus Lish

Atticus Lish is vertaler Chinees-Engels. Hij heeft in fabrieken en fastfoodtenten gewerkt, als bouwvakker, personal trainer, verhuizer, bewaker en telemarketeer. Hij zat kort bij het Korps Mariniers in de oorlogvrije periode tussen de Golfoorlog en 11 september. Atticus is de zoon van Gordon Lish, de beroemde redacteur van o.a. Raymond Carver en Don DeLillo. Ter voorbereiding op het volgende leven was zijn veelgeprezen debuut waarmee hij de PEN/Faulkner prijs voor fictie won.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws