Zoeken
Werkboek bij Michelle Obama's memoires 'Mijn verhaal. Becoming'
Dit najaar verschijnt Mijn verhaal journal, het werkboek bij Michelle Obama’s veelgeprezen memoires. De Nederlandse vertaling zal bij Hollands Diep verschijnen.

Werkboek bij Michelle Obama's memoires 'Mijn verhaal. Becoming'

Gepubliceerd op 8 oktober, 2019 om 00:00

In haar memoires, Mijn verhaal. Becoming, deelde Michelle Obama haar eigen verhaal om zo een voorbeeld te zijn voor anderen en ze de moed te geven om de kracht van hun eigen stem te vinden. Dit journal kan dienen als reisgenoot en dagboek om de kracht en de potentie van jouw eigen verhaal te ontdekken.

Mijn verhaal journal bevat een persoonlijk voorwoord van Michelle Obama en meer dan 150 inspirerende vragen en quotes die verwijzen naar de belangrijkste thema’s uit Michelle Obama’s memoires. Het journal heeft als doel om te reflecteren op je persoonlijke geschiedenis en die van je familie, je doelen en uitdagingen, wat je beweegt en hoop geeft, en welke toekomst je voor jezelf en de mensen om je heen voor ogen hebt.

Michelle Obama in het voorwoord van Mijn verhaal journal: ‘Ik hoop dat je dit journal zult gebruiken om jouw ervaringen, gedachten en gevoelens, met al hun onvolkomenheden en zonder te oordelen, op te schrijven… We hoeven ons niet alles te herinneren. Maar alles wat we ons herinneren, is waardevol.’

Mijn verhaal journal verschijnt wereldwijd op 19 november, in meer dan 20 landen.

Auteurs
Auteur: Michelle Obama

Michelle Robinson Obama was van 2009 tot 2017 first lady van de Verenigde Staten. Ze is afgestudeerd aan Princeton University en Harvard Law School en begon haar carrière als jurist bij het in Chicago gevestigde advocatenkantoor Sidley & Austin, waar ze haar toekomstige echtgenoot ontmoette, Barack Obama. De Obama's wonen momenteel in Washington DC en hebben twee dochters, Malia en Sasha.

Op de hoogte blijven van de nieuwste boeken, evenementen en exclusieve acties?
Meld je dan hieronder aan voor onze maandelijkse literaire nieuwsbrief met informatie over nieuwe en binnenkort te verschijnen boeken, auteursinfomatie en activiteiten.
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws