Zoeken
Werkboek bij Michelle Obama's memoires 'Mijn verhaal. Becoming'
Dit najaar verschijnt Mijn verhaal journal, het werkboek bij Michelle Obama’s veelgeprezen memoires. De Nederlandse vertaling zal bij Hollands Diep verschijnen.

Werkboek bij Michelle Obama's memoires 'Mijn verhaal. Becoming'

Gepubliceerd op 8 oktober, 2019 om 00:00

In haar memoires, Mijn verhaal. Becoming, deelde Michelle Obama haar eigen verhaal om zo een voorbeeld te zijn voor anderen en ze de moed te geven om de kracht van hun eigen stem te vinden. Dit journal kan dienen als reisgenoot en dagboek om de kracht en de potentie van jouw eigen verhaal te ontdekken.

Mijn verhaal journal bevat een persoonlijk voorwoord van Michelle Obama en meer dan 150 inspirerende vragen en quotes die verwijzen naar de belangrijkste thema’s uit Michelle Obama’s memoires. Het journal heeft als doel om te reflecteren op je persoonlijke geschiedenis en die van je familie, je doelen en uitdagingen, wat je beweegt en hoop geeft, en welke toekomst je voor jezelf en de mensen om je heen voor ogen hebt.

Michelle Obama in het voorwoord van Mijn verhaal journal: ‘Ik hoop dat je dit journal zult gebruiken om jouw ervaringen, gedachten en gevoelens, met al hun onvolkomenheden en zonder te oordelen, op te schrijven… We hoeven ons niet alles te herinneren. Maar alles wat we ons herinneren, is waardevol.’

Mijn verhaal journal verschijnt wereldwijd op 19 november, in meer dan 20 landen.

Auteurs
Auteur: Michelle Obama

Michelle Obama was first lady van de Verenigde Staten van 2009 tot 2017. Ze is afgestudeerd aan Princeton University en de rechtenfaculteit van Harvard en begon haar carrière als jurist bij het advocatenkantoor Sidley & Austin in Chicago. Daar ontmoette ze haar toekomstige echtgenoot, Barack Obama. Later werkte ze voor de burgemeester van Chicago, op de University of Chicago en bij het medisch centrum van die universiteit. Ze richtte de afdeling van Public Allies in Chicago op, een organisatie die jonge mensen voorbereidt op een carrière bij de overheid. Ze is de auteur van de wereldwijde bestseller Mijn verhaal. Michelle en Barack Obama wonen in Washington, D.C. en hebben twee dochters, Malia...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws