Zoeken
Barack Obama en Bruce Springsteen te gast bij Humberto Tan
Naar aanleiding van het verschijnen van Renegades: Born in the USA mocht Humberto Tan een vraag stellen aan Barack Obama en Bruce Springsteen.

Barack Obama en Bruce Springsteen te gast bij Humberto Tan

Gepubliceerd op 25 oktober, 2021 om 11:00, aangepast op 25 oktober, 2021 om 12:11

Samen met vijf andere journalisten was Humberto Tan aanwezig bij een Zoom-gesprek met Obama en Springsteen. Tan vroeg beide mannen wanneer ze het meest gelukkig waren in hun leven. Volgens Springsteen was de realisatie dat een betekenisvol leven essentieel was voor een gelukkig leven. Obama voegde hieraan toe dat zijn gelukkigste momenten altijd met zijn gezin zijn geweest en wanneer hij zijn laatste adem uitblaast hij niet aan zijn presidentschap denkt, maar aan samen met zijn dochters hand in hand door een park wandelen of luisteren naar hun gelach.

Renegades: Born in the USA ligt begin november in de boekhandels.

Bekijk het fragment hier

Auteurs
Auteur: Barack Obama

Barack Obama was de 44ste president van de Verenigde Staten, die in november 2008 werd gekozen en zijn ambt twee termijnen lang bekleedde. Hij is de auteur van twee New York Times-bestsellers: Dromen van mijn vader en De herovering van de Amerikaanse droom. In 2009 ontving hij de Nobelprijs voor de Vrede. Hij woont in Washington D.C., samen met zijn vrouw Michelle. Ze hebben twee dochters, Malia en Sasha.

Auteur: Bruce Springsteen

Bruce Springsteen is toegevoegd aan de Rock and Roll Hall of Fame en de Songwriters Hall of Fame. Hij ontving twintig Grammy Awards, een Academy Award en een Tony Award en is erelid van het Kennedy Center. Hij is de schrijver van de New York Times-bestseller Born to Run en kreeg in 2016 de Presidential Medal of Freedom uitgereikt. Hij woont met zijn gezin in New Jersey.

Boeken
Barack Obama & Bruce Springsteen - Renegades
Barack Obama & Bruce Springsteen

Openhartige, onthullende en onderhoudende gesprekken tussen Barack Obama en Bruce Springsteen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws