Zoeken
Nasrdin Dchar over zijn memoires bij Khalid & Sophie
Nasrdin over Nasrdin bij Khalid & Sophie en Nooit Meer Slapen

Nasrdin Dchar over zijn memoires bij Khalid & Sophie

Gepubliceerd op 30 november, 2023 om 13:10, aangepast op 30 november, 2023 om 15:27

Afgelopen dinsdag schoof Nasrdin Dchar aan bij Khalid & Sophie om over zijn pas verschenen memoires Nasrdin te vertellen. Hij sprak met Khalid over zijn beroemde ontvangstspeech tijdens het Gouden Kalf-gala in 2011, het omgaan met steeds terugkerende angsten, en zijn drijfveer om zijn verhaal met de wereld te delen. Bekijk het hele fragment hier.

Daarnaast was Nasrdin te gast bij Nooit Meer Slapen voor een uitgebreid gesprek met Femke van der Laan en interviewde Mezza hem over zijn nieuwe boek. Een greep uit het interview:

"Er zijn genoeg personen die vinden dat mijn manier van leven afwijkend is. Ik meng inderdaad ook van alles door elkaar. Ik ben een acteur met een bachelor bedrijfseconomie, een moslim met een kerstboom, ik ben getrouwd met een Nederlandse vrouw die een kwart Indisch is. Mijn gezin is een mooie mix, een metafoor van hoe divers ik Nederland zou willen zien."

Auteurs
Auteur: Nasrdin Dchar

Nasrdin Dchar (1978) is acteur en theater­maker. Hij speelde in films als Rabat, Wolf, Süskind en Infiltrant en series als De 12 van Oldenheim, Mocro Maffia en Het gouden uur. Zijn solo­ voorstellingen Oumi, Dad, Ja en Adem werden unaniem bejubeld door het publiek en de pers. Voor zijn rol in Rabat won hij een Gouden Kalf voor Beste Acteur. Zijn bevlogen dankspeech werd meer dan 250.000 keer op YouTube bekeken.

Boeken
Nasrdin Dchar - Nasrdin
Nasrdin Dchar

'Ik ben een Nederlander. Ik ben heel trots op mijn Marokkaanse bloed. Ik ben een moslim. En ik heb een fucking Gouden Kalf in mijn hand.'

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws