Zoeken
'Onze zielen bij nacht' op Netflix met Fonda en Redford
In 2017 zal op Netflix de langverwachte verfilming worden vertoond van de schitterende laatste roman van Kent Haruf, Onze zielen bij nacht met in de hoofdrollen Jane Fonda en Robert Redford. De regisseur van het project is Ritesh Batra, die onlangs de laatste hand legde aan de verfilming van The Sense of an Ending

'Onze zielen bij nacht' op Netflix met Fonda en Redford

Gepubliceerd op 22 september, 2016 om 00:00, aangepast op 10 november, 2016 om 00:00

De roman Onze zielen bij nacht is het prachtige verhaal van twee buren op leeftijd, Addie Moore en Louis Waters, die ondanks het feit dat ze elkaar lang kennen nooit veel contact hebben gehad.

Addie's man is jaren geleden overleden. Louis' vrouw ook. Hun kinderen zijn allang het huis uit en hebben inmiddels hun eigen gezin, en ze besluiten samen de eenzaamheid te verdrijven. Hun samenzijn blijft echter niet onopgemerkt in het kleine stadje, en de bemoeienis van buitenaf brengt grote druk met zich mee.

Auteurs
Auteur: Kent Haruf

Kent Haruf is de auteur van vijf eerdere romans. Hij werd onderscheiden met o.a. de Whiting Foundation Writers' Award, de Mountains & Plains Booksellers Award, de Wallace Stegner Award en begiftigd met een eervolle vermelding van de PEN/Hemingway Foundation. Hij stond op de shortlist voor de National Book Award, de Los Angeles Times Book Prize, en de New Yorker Book Award. Hij overleed in november 2014 op 71-jarige leeftijd.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws