Zoeken
Melissa van der Wagt benoemd tot adjunct-uitgever
Van der Wagt werkte de afgelopen jaren in verschillende commerciële en redactionele functies waarvan meest recentelijk als marketingmanager en uitgever van het imprint Cargo van De Bezige Bij. 

Melissa van der Wagt benoemd tot adjunct-uitgever

Gepubliceerd op 30 november, 2016 om 00:00, aangepast op 2 december, 2016 om 00:00

Bij Cargo werkte Van der Wagt samen met auteurs als Karin Slaughter, Robert Harris, Lars Kepler, Tomas Ross, Elizabeth Gilbert, Erik Valeur en Boris Dittrich.

Bij Hollands Diep wordt zij, in samenwerking met Hollands Diep-oprichter en uitgever Robbert Ammerlaan, verantwoordelijk voor fondsvorming en acquisitie en zal zij leiding geven aan de redactie, die verder bestaat uit acquirerend redacteuren Diana Gvozden en Casper Luckerhof en redactieassistent Stella Nelissen.

Van der Wagt: ‘Het is een geweldige uitdaging om te kunnen werken aan het veelbelovende fonds en de fantastische auteurs die Robbert aan zich heeft weten te binden. Hollands Diep is in korte tijd een kwalitatief hoogstaande literaire uitgeverij geworden en gaat zich nu actief richten op uitbreiding in genres en nieuwe manieren van marktbewerking.’
Ammerlaan: ‘Ik heb Melissa bij De Bezige Bij leren kennen als een uitstekende, gedreven uitgever met een scherp oog voor de lezersmarkt. Haar benoeming past voortreffelijk in de ambitie Hollands Diep verder te ontwikkelen tot de spraakmakende en succesvolle literaire uitgeverij die ons voor ogen staat.’

Melissa van der Wagt blijft een dag per week actief als zelfstandige.
 

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws