Zoeken
Nu tijdelijk 5 euro korting op onze mooiste titels
Tot en met 26 december 2016 ontvangt u € 5,- korting op onze mooiste non-fictietitels van het afgelopen jaar: Sven Beckerts Katoen, Richard J. Evans' De eeuw van de macht, Peter Longerichs Hitler en Hans Janssens' Piet Mondriaan.

Nu tijdelijk 5 euro korting op onze mooiste titels

Gepubliceerd op 15 december, 2016 om 00:00, aangepast op 9 februari, 2017 om 00:00

Bovendien ontvangt u per bestelling gratis cadeauverpakking en betaalt u geen verzendkosten. Deze actie brengen wij u in samenwerking met de Libris-boekhandels. 

Hieronder vindt u de kortingsbonnen. Print deze uit en neem ze mee naar de boekhandel. 

Let op: de actie is geldig t/m 26 december en geldt alleen voor bestellingen in Nederland en België. Per bestelling ontvangt u 1 cadeauverpakking (zolang de voorraad strekt). De volledige voorwaarden vindt u op Libris.nl

 

kortingsbon Beckert Evans

 

Kortingsbon 2 (Longerich en Janssen)

Advertentie Libris

Auteurs
Auteur: Sven Beckert

Sven Beckert is Laird Bell professor Amerikaanse geschiedenis aan Harvard University. Beckert behaalde zijn PhD aan Columbia University, en schreef uitvoerige studies over de economische, sociale en politieke geschiedenis van het kapitalisme. Katoen werd in 2015 bekroond met de prestigieuze Bancroft Prize, en stond op de shortlist van de Pulitzer Prize.

Auteur: Richard J. Evans

Richard J. Evans studeerde aan Oxford University. Zijn talrijke publicaties omvatten een veelgeprezen geschiedenis van het Derde Rijk in drie delen en een recente verzameling essays: The Third Reich in History and Memory. In 2012 werd hij door koningin Elizabeth ii benoemd tot Knight Bachelor vanwege zijn verdiensten voor de wetenschap.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws