Zoeken
Auteur: Mark Landler
© Caroline Landler

Mark Landler

Boeken
Mark Landler - Alter ego's
Mark Landler

Mark Landler werkte ruim zes jaar als Witte Huis-correspondent voor The New York Times. In Alter ego'sportretteert hij de twee boeiendste figuren in het machtigste land ter wereld en beschrijft hij ho...

Nieuws
Vier bollen voor 'Alter ego's' in NRC

Vier bollen voor 'Alter ego's' in NRC

Vandaag neemt Mark Landlers insiderverslag van de relatie tussen Barack Obama en Hillary Clinton een volle pagina in beslag! Het oordeel: vier bollen en lovende woorden: Lees meer »

Luisterfragment: Tom Kleijn bespreekt Alter ego's

Luisterfragment: Tom Kleijn bespreekt Alter ego's

Bij Langs de Lijn En Omstreken besprak Amerika-kenner en Nieuwsuur-verslaggever Tom Kleijn Mark Landler's fascinerende boek Alter Ego’s. Zijn oordeel: 'Grondig, dik en zeer uitvoerig, maar wel goed leesbaar.' Lees meer »

Mark Landler in Amsterdam

Mark Landler in Amsterdam

Op 21 juni 2016 is Witte Huis-correspondent en auteur Mark Landler te gast bij het John Adams Institute in Amsterdam. Hij zal in de Vondelkerk spreken over zijn boek Alter ego's, waarin de relatie tussen Hillary Clinton en Barack Obama centraal staat, en waarin Mark Landler ingaat op de vaak botsende visies van de twee hoofdrolspelers, en de gevolgen daarvan voor de Amerikaanse politiek. Lees meer »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws