Zoeken
Alex Boogers - Het waanzinnige van sneeuw

Het waanzinnige van sneeuw

Alex Boogers

'Dit is Boogers' Oerboek. De strakke, besliste, van enige vrijblijvendheid gespeende, nimmer door ironisering aangetaste toon is de toon van Boogers gebleven.' Zo typeert Leon Verdonschot Het waanzinnge van sneeuw in zijn voorwoord.
Over

Samen met Het boek Estee en Alle dingen zijn schitterend vormt Het waanzinnige van sneeuw een trilogie, met een belangrijke rol voor de slimme, eenzelvige jongen Remy van Sand. Na het plotselinge overlijden van zijn zusje Estee probeert hij greep te krijgen op zijn leven. Op doktersadvies gaat hij aan sport doen. Tegen het kleurrijke decor van ziekenhuizen en vechtclubs speelt zich de strijd af van Remy. Het is de lezer die ten slotte knock-out achterblijft.

Auteur: Alex Boogers
Auteur

Alex Boogers (Vlaardingen, 1970) debuteerde in 1999 onder het pseudoniem M.L. Lee met Het boek Estee. Drie jaar later debuteerde hij met Het waanzinnige van sneeuw onder zijn eigen naam. Sindsdien is hij een vaste waarde in de Nederlandse literatuur. Zo won Alleen met de goden in 2016 de Nederlandse Boekhandelsprijs en werd die roman eveneens genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Daarnaast is Alex Boogers een van de meest gevraagde auteurs als spreker op middelbare scholen en een van de belangrijkste ambassadeurs om de jeugd weer aan het lezen te krijgen.

Edities & Details
Paperback: Het waanzinnige van sneeuw - Alex Boogers
ISBN: 9789048873319
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 07-08-2024
Prijs: € 22,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Digitale download: Het waanzinnige van sneeuw - Alex Boogers
ISBN: 9789048873326
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 07-08-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Literary
Boeken
Frank Nellen - De onzichtbaren
Frank Nellen
Leon de Winter - VSV
Leon de Winter
Alex Boogers - Wij zijn van diamant
Alex Boogers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws