Zoeken
Michelle Obama - Mijn verhaal journal

Mijn verhaal journal

Michelle Obama

Over

Gebaseerd op Mijn verhaal, de memoires van Michelle Obama, helpt dit dagboek je op jouw reis om je eigen 'ik' te worden. Reflecteer op je persoonlijke en je familiegeschiedenis, je doelen en uitdagingen, wat je beweegt en hoop geeft, en welke toekomst je voor jezelf en je omgeving voor ogen hebt. Dit journal kan dienen als reisgenoot en verslag om de kracht en de potentie van jouw eigen verhaal te ontdekken.

Fragment

Auteur: Michelle Obama
Auteur

Michelle Obama was first lady van de Verenigde Staten van 2009 tot 2017. Ze is afgestudeerd aan Princeton University en de rechtenfaculteit van Harvard en begon haar carrière als jurist bij het advocatenkantoor Sidley & Austin in Chicago. Daar ontmoette ze haar toekomstige echtgenoot, Barack Obama. Later werkte ze voor de burgemeester van Chicago, op de University of Chicago en bij het medisch centrum van die universiteit. Ze richtte de afdeling van Public Allies in Chicago op, een organisatie die jonge mensen voorbereidt op een carrière bij de overheid. Ze is de auteur van de wereldwijde bestseller Mijn verhaal. Michelle en Barack Obama wonen in Washington, D.C. en hebben twee dochters, Malia en Sasha.

Edities & Details
Gebonden: Mijn verhaal journal - Michelle Obama
ISBN: 9789048854776
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 19-11-2019
Prijs: € 19,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Vertaler: Rob de Ridder NUR: 400 - Informatief en entertainment THEMA: Dagboeken, brieven en tijdschriften BISAC: LITERARY COLLECTIONS / Diaries & Journals
Boeken
Bert Slagter & Peter Slagter - Ons geld is stuk
Bert Slagter & Peter Slagter
Beau Lotto - Anders kijken
Beau Lotto
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws