Zoeken
Mary Costello en Graham Swift te gast bij ILFU in Utrecht
Aanstaande donderdag tot en met zaterdag vindt het jaarlijkse International Literature Festival plaats in Utrecht. Onder de genodigden zijn ook twee Hollands Diep-favorieten: Mary Costello en Graham Swift. 

Mary Costello en Graham Swift te gast bij ILFU in Utrecht

Gepubliceerd op 10 mei, 2017 om 00:00, aangepast op

Graham Swift

Aanstaande vrijdag 12 mei wordt Graham Swift geïnterviewd door Hans Bouman over zijn roman Mothering Sunday, vorig jaar bij Hollands Diep verschenen als Moeders Zondag. Het interview vindt plaats in de Pandora om 19.30.

Hans Bouman recenseerde Moeders Zondag vorige jaar voor de Volkskrant, en gaf het boek vijf sterren:  'Dit is Graham Swift op de toppen van zijn kunnen: een zeldzaam trefzekere combinatie van een elegie om het verleden en een lofzang op de toekomst, in een boek dat tintelt van vitaliteit.'

Mary Costello 

Mary Costello staat om 21.15 in de Pandora Foyer op de planning. Ook zij wordt geïnterviewd door Hans Bouman over haar roman Academy Street, die Bouman belkroonde met vier sterren in de Volkskrant: 'Ierse debutante weet de lezer krachtig het levens verhaal in te trekken van een solitaire emigrante. In een terloopse stijl maakt Mary Costello de vluchtigheid van het leven voelbaar.'

Geïnteresseerd? Zie het blokkenschema hier! Kaarten zijn te koop via de website van ILFU, en kosten €18. 

Auteurs
Auteur: Graham Swift

Graham Swift (1949) is de auteur van negen romans, een verhalenbundel en een boek met essays, portretten en bespiegelingen over het schrijven: Making an Elephant. Zijn werk verschijnt in meer dan dertig landen. Tot de vele literaire prijzen die hij ontving, behoort de Guardian Fiction Prize, de Prix du Meilleur Livre Etranger en de Man Booker Prize.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws