Zoeken
Bekijk de novembertitels online!
Met de feestdagen in de aantocht, hebben we weer geestige, informatieve en betoverende novembertitels in petto!

Bekijk de novembertitels online!

Gepubliceerd op 20 oktober, 2017 om 00:00

Fictie:
Begin november verschijnt Een hedonist in de kelder (cadeautip!), de bijzonder geestige verzameling verhalen van auteur Jay McInerney over wijn en de bijbehorende cultuur met al zijn eigenaardigheden..

Half november verschijnt de heruitgave Waterland van de prijswinnende auteur Graham Swift. Waterland is een familiekroniek, een autobiografie, een streekroman, een geschiedenisles en een detective story ineen.

Ook verschijnt in november Noord, de prachtige, meeslepende roman van de Vlaamse debutante Sien Volders.

 

Non-fictie:
Op het gebied van non-fictie verschijnt in november De opvoeders van filosofen Stine Jensen en Frank Meester, het complete opvoedboek met adviezen van de grote denkers.

Auteurs
Auteur: Graham Swift

Graham Swift (1949) is de auteur van negen romans, een verhalenbundel en een boek met essays, portretten en bespiegelingen over het schrijven: Making an Elephant. Zijn werk verschijnt in meer dan dertig landen. Tot de vele literaire prijzen die hij ontving, behoort de Guardian Fiction Prize, de Prix du Meilleur Livre Etranger en de Man Booker Prize.

Auteur: Sien Volders

Sien Volders (1983) studeerde kunstgeschiedenis en antropologie. Haar debuutroman Noord (2017) werd lovend ontvangen door de pers en genomineerd voor meerdere prijzen, waaronder de Bronzen Uil en de ANV Debutantenprijs. In 2021 werd haar roman Oogst genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. Volders woont en werkt in Gent.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws