Zoeken
Auteur: Jay McInerney

Jay McInerney

Boeken
Jay McInerney - Een hedonist in de kelder
Jay McInerney

Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn favoriete onderwerp. ...

Jay McInerney - Prachtige, dierbare dagen
Jay McInerney

Na zijn succesvolle romans De schittering valt en Het goede leven keert Jay McInerney terug naar het echtpaar dat het hart vormt van deze eerdere werken, de New Yorkse Calloways. Russell en Corinne li...

Nieuws
Win 'Een hedonist in de kelder' van Jay McInerney

Win 'Een hedonist in de kelder' van Jay McInerney

Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Een hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn favoriete onderwerp. Het resultaat is deze vermakelijke verzameling verhalen over wijn en de bijbehorende cultuur met al zijn eigenaardigheden. Win Een hedonist in de kelder. Lees meer »

Bekijk de novembertitels online!

Bekijk de novembertitels online!

Met de feestdagen in de aantocht, hebben we weer geestige, informatieve en betoverende novembertitels in petto! Lees meer »

Interview met Jay McInerney

Interview met Jay McInerney

Deze week is Jay McInerney zowel te gast bij het John Adams Institute (dinsdag 13-09, Amsterdam) als bij BorderKitchen (woensdag 14-09, Den Haag), om te praten over zijn nieuwste boek Prachtige, dierbare dagen. Lees hier vast een interview ter voorbereiding! Lees meer »

Win een meet & greet met Jay McInerney

Win een meet & greet met Jay McInerney

Op maandag 12 september is Jay McInerney in Nederland voor de lancering van zijn nieuwste roman Prachtige, dierbare dagen. Om dit heuglijke feit te vieren, geven wij een exclusieve borrel met deze auteur en jij kunt daarbij zijn. Lees meer »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws