Zoeken
Jay McInerney - Prachtige, dierbare dagen

Prachtige, dierbare dagen

Jay McInerney

Over

Na zijn succesvolle romans De schittering valt en Het goede leven keert Jay McInerney terug naar het echtpaar dat het hart vormt van deze eerdere werken, de New Yorkse Calloways. Russell en Corinne lijken het ultieme glamourleven te leiden. Ze bewegen naadloos van een literaire avond naar een chique benefiet, en hebben beide een carrière waar ze veel voldoening uit halen. Samen met hun kinderen wonen ze in een loft in Tribeca en hun zomers brengen ze door in de Hamptons.

Hun droomleven staat echter onder druk. Russell - als zelfstandig uitgever - heeft misschien cultureel veel in de melk te brokkelen, financieel is hij een laagvlieger. Corinne doet vrijwilligerswerk en richt zich op de minderbedeelden in de stad. Langzaam maar zeker dreigen de hoge huurprijzen in New York het gezin uit hun zeer gewilde buurt te verdrijven.

Wanneer de man met wie Corinne in de nasleep van 9-11 een dramatische affaire had zich weer aandient, en Russell op het punt staat een gewaagde, kostbare en potentieel desastreuze deal te sluiten, wordt het huwelijk van de Calloways zwaarder op de proef gesteld dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Prachtige, dierbare dagen is de kroon op het oeuvre van een van de belangrijkste schrijvers van onze tijd.

Fragment

Auteur: Jay McInerney
Auteur

Edities & Details
Digitale download: Prachtige, dierbare dagen - Jay McInerney
ISBN: 9789048834211
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 05-09-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 552 pagina's

Bestel

Vertaler: Joris Vermeulen Vertaler: Nico Groen NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Gezinsleven fictie THEMA: Fictie van de straat THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Urban BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / Literary
Boeken
Adam Haslett - Denk me weg
Adam Haslett
Leslie Jamison - De gin-kast
Leslie Jamison
Sara Stridsberg - De zwaartekracht van liefde
Sara Stridsberg
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws