Zoeken
Overamstel in de media week 15
Afgelopen week bij Overamstel…

Overamstel in de media week 15

Gepubliceerd op 15 april, 2022 om 08:14

THB

De VPRO Gids schreef een recensie over Een laatste uitweg van S.A. Cosby. Het boek werd omschreven als een ‘uitzonderlijke noir-thriller’. Boekenblog Koukleum schreef niet alleen een recensie over Het meisje, de kat en het bos van Mala Kacenberg, het verloot ook een exemplaar onder de lezers. Onder de recensie is te zien hoe je als lezer mee kunt doen aan de winactie. Emopheliac gaf Zoen me tot ik zwicht, geschreven door Helen Hoang, een 9. De recensent vindt het verhaal hoopvol en sprookjesachtig.

HOLLANDS DIEP

De grote Kalanag van Malte Herwig werd door de blog Boekenbijlage.nl omschreven als een boeiend en uitgebreid relaas. De recensent vertelt ook nog kort wat er zich allemaal afspeelt in het verhaal. De VPRO Gids heeft ook een recensie geschreven over De school voor goede moeders van Jessamine Chan. Het boek wordt omschreven als een huiveringwekkende ideeënroman.

CARRERA

Afgelopen week kwam het nieuwe kookboek That Sounds So Good van Carla Lalli Music uit. Kookboekennieuws heeft er al een recensie over geplaatst op hun website. Zo vertelt de recensent dat de recepten uniek zijn en dat je ze in een handomdraai op tafel kunt krijgen.

Auteurs
Auteur: Malte Herwig

Malte Herwig is een bekroond schrijver en journalist, werkzaam voor Duits- en Engelstalige media, zoals Der Spiegel, New York Times en de BBC. Herwig schreef internationale bestsellers zoals Post-War Lies: Germany and Hitler's Long Shadow (Scribe Publications, 2014) en The Woman Who Says No (Greystone Books, 2016) en de kritische biografie over Nobelprijs-winnaar Peter Handke (2020). Zijn podcast Faking Hitler over de vervalste dagboeken van Hitler werd nummer 1 op Apple podcasts in Duitsland. Hij heeft zijn doctoraat behaald aan University of Oxford en is gasthoogleraar geweest op Harvard University en University of London.

Boeken
Malte Herwig - De grote Kalanag
Malte Herwig

Hoe Hitlers favoriete goochelaar de oorlog verloor maar de wereld veroverde.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws