Zoeken
'Reserve' van Prins Harry komt binnen op nummer 1 van de Bestseller 60
Het spraakmakende boek dat een boekje opendeed over het Brits koningshuis

'Reserve' van Prins Harry komt binnen op nummer 1 van de Bestseller 60

Gepubliceerd op 18 januari, 2023 om 16:04

We beginnen 2023 met goed nieuws: in de Bestseller 60-lijst van week 3 is Reserve van Prins Harry op nummer 1 binnengekomen! Reserve was de afgelopen tijd al volop in het nieuws: het boek was al voor verschijning te koop in een Spaanse boekhandel en er werden vóór de wereldwijde publicatiedatum al onthullingen gelekt. Nu, een week na verschijning, is het boek op plek 1 binnengekomen in de Bestseller 60-lijst. Een fantastisch begin van het nieuwe jaar. 

Over Reserve:

Het was een van de meest aangrijpende beelden van de twintigste eeuw: twee jongetjes, twee prinsen, lopen achter de lijkkist van hun moeder aan terwijl de wereld vol verdriet en afschuw toekijkt. Toen Diana, prinses van Wales, te ruste werd gelegd, vroegen miljarden mensen zich af wat de twee prinsen dachten en voelden, en hoe hun levens zich vanaf dat moment zouden ontwikkelen.

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet.

Auteurs
Auteur: Prins Harry

Prins Harry, hertog van Sussex, is echtgenoot, vader, filantroop, veteraan, pleitbezorger van geestelijk welzijn en milieuactivist. Met zijn gezin en zijn drie honden woont hij in Santa Barbara, Californië.

Boeken
Prins Harry - Reserve
Prins Harry

Dit is het verhaal van Harry, eindelijk door hemzelf verteld.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws