Zoeken
Prins Harry - Reserve

Reserve

Prins Harry

Dit is het verhaal van Harry, eindelijk door hemzelf verteld.
Over

Het was een van de meest aangrijpende beelden van de twintigste eeuw: twee jongetjes, twee prinsen, lopen achter de lijkkist van hun moeder aan terwijl de wereld vol verdriet en afschuw toekijkt. Toen Diana, prinses van Wales, te ruste werd gelegd, vroegen miljarden mensen zich af wat de twee prinsen dachten en voelden, en hoe hun levens zich vanaf dat moment zouden ontwikkelen.

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet.

Auteur: Prins Harry
Auteur

Prins Harry, hertog van Sussex, is echtgenoot, vader, filantroop, veteraan, pleitbezorger van geestelijk welzijn en milieuactivist. Met zijn gezin en zijn drie honden woont hij in Santa Barbara, Californië.

Edities & Details
Gebonden: Reserve - Prins Harry
ISBN: 9789048864010
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 10-01-2023
Prijs: € 29,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Digitale download: Reserve - Prins Harry
ISBN: 9789048864027
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 10-01-2023
Prijs: € 14,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Vertaler: Frans Reusink Vertaler: Theo Schoemaker Vertaler: Frank van der Knoop Vertaler: Alexander van Kesteren NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Autobiografie: koningshuizen BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Royalty
Boeken
Suzan Hilhorst - Sara en Liv
Suzan Hilhorst
James Rebanks - Het herdersleven
James Rebanks
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws