Zoeken
Ebookfestival bij Hollands Diep
April staat bij Hollands Diep in het teken van het Ebookfestival! De hele maand zijn al onze eboeken beschikbaar voor maar €4,99 per stuk. Om enig overzicht te behouden in het enorme aanbod zal de redactie elke week een aantal must-reads uitlichten. Deze week drie actuele titels:

Ebookfestival bij Hollands Diep

Gepubliceerd op 5 april, 2016 om 00:00, aangepast op 9 februari, 2017 om 00:00

1. Sacha Batthyany – En wat heeft dat met mij te maken
Net verschenen bij Hollands Diep, En nu al een sensatie. Het waargebeurde en gruwelijke familieverhaal van Sacha Batthyany. De jonge journalist ontdekt dat zijn familie betrokken is geweest bij een vreselijke oorlogsmisdaad. Volgens Trouw ‘een overrompelend boek dat de lezer niet in de koude kleren gaat zitten’.

2. Harry Parker – Anatomie van een soldaat
Afgelopen week was Harry Parker te gast bij BorderKitchen in Den Haag, waar hij met Rosan Hollak sprak over zijn ervaringen als soldaat in Irak en Afganistan, over hoe het is om op een bermbom te stappen en te moeten leven zonder benen, en natuurlijk over zijn boek en zijn schrijversschap. NRC wijdde een groot interview aan Harry Parker en zijn boek. Lees het hier terug.

3. Peter Pomerantsev – Niets is waar en alles is mogelijk
Afgelopen weekend zou Peter Pomerantsev in het Nexus Instituut spreken over de problematiek rondom Rusland en de Oekraïne. Helaas was de auteur wegens ziekte niet in staat deel te nemen aan het evenement. Voor iedereen die toch geïnteresseerd is in Pomerantsevs ervaringen in de Russische televisie- en filmwereld, en zijn visie op de Russische propaganda is daar zijn fascinerende boek Niets is waar en alles is mogelijk. 'Wie dit boek uitleest, blijft verwonderd achter en vraagt zich af of de Russische werkelijkheid echt zo onwerkelijk is', aldus het Nexus Instituut.
 

Bestel je eboeken online via www.ebookfestival.nl!

Auteurs
Auteur: Peter Pomerantsev

Peter Pomerantsev is een Britse televisieproducent en veelgeprezen non-fictieauteur. Hij schrijft voor o.a. de London Review of Books, Financial Times, The Wall Street Journal, Foreign Policy, Newsweek en The Atlantic Monthly. Daarnaast werkt hij als adviseur voor de EU en voor denktanks die zich bezighouden met de voormalige Sovjet-Unie. Eerder publiceerde hij bij Hollands Diep Niets is waar en alles is mogelijk.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws