Zoeken
Roman Sandgruber - Hitlers vader

Hitlers vader

Roman Sandgruber

Een van de weinige biografieen van Hitlers vader, gebaseerd op 31 herontdekte brieven
Over

Een spectaculaire vondst veranderde radicaal het beeld dat we tot dusver hadden over Adolf Hitlers vader en zijn familie: een dikke bundel vergeelde brieven van Aloïs Hitler in die op zolder weggestopt waren, viel in handen van de historicus Roman Sandgruber. De 31 brieven openen een geheel nieuwe kijk op de persoonlijkheid van de man die de jonge Adolf Hitler in belangrijke mate heeft gevormd. Ze geven een inkijk in het dagelijkse leven van de familie Hitler, dat wordt gekenmerkt door mythen en aannames. Want nog steeds, en steeds weer, vragen wij ons af: hoe kon een kind uit Oberösterreich, een mislukkeling en autodidact, opklimmen tot een van de meest gevreesde dictators uit de Europese geschiedenis?

Edities & Details
Paperback: Hitlers vader - Roman Sandgruber
ISBN: 9789048863020
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 06-10-2022
Prijs: € 23,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Vertaler: Huub Stegeman NUR: 681 - Historie THEMA: Biografie: historisch, politiek en militair BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Historical
Boeken
Peter Stothard - De laatste samenzweerder
Peter Stothard
Niall Ferguson - Kissinger
Niall Ferguson
Barack Obama - Een beloofd land
Barack Obama
Op de hoogte blijven van de nieuwste boeken, evenementen en exclusieve acties?
Meld je dan hieronder aan voor onze maandelijkse literaire nieuwsbrief met informatie over nieuwe en binnenkort te verschijnen boeken, auteursinformatie en activiteiten.
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws