Zoeken
Michiel Vos - Vos in de VS

Vos in de VS

Michiel Vos

Een levendige verkenning van het moderne Amerika
Over

In de twintig jaar dat hij in de Verenigde Staten woont, heeft de bekende Amerika-correspondent Michiel Vos zich aangepast van een naïeve immigrant met romantische ideeën over zijn nieuwe land tot een burger die zijn geadopteerde vaderland een spiegel kan voorhouden. Als Nederlandse jongen uit Maastricht nam hij afscheid van zijn moederland, trouwde in een bekende Amerikaanse politieke familie en werd hij Amerikaan.
In een poging de mythologie van zijn Nieuwe Wereld te ontrafelen, neemt Michiel ons mee naar the American way of life of wat daar nog van over is, en opent hij deuren naar het Amerikaanse establishment; hij ontmoet presidenten, popidolen, Hollywoodsterren en gewone, veelal boze Amerikanen. Aan de hand van smakelijke en humorvolle anekdotes beschrijft hij het Amerika van de 21e eeuw.

Auteur: Michiel Vos
Auteur

Michiel Vos is een gerenommeerd journalist en Amerikacorrespondent. Hij woont midden in het bruisende New York en is dé brug tussen Nederland en de VS. Vos schuift regelmatig aan bij bekende talkshows en actualiteitenprogramma's, waar hij je meeneemt naar het kloppende hart van de Amerikaanse democratie.

Edities & Details
Paperback: Vos in de VS - Michiel Vos
ISBN: 9789048871520
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 21-05-2024
Prijs: € 22,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Memoires BISAC: HISTORY / North America
Boeken
Peter Stothard - De laatste samenzweerder
Peter Stothard
Anita Terpstra - Het huis vol
Anita Terpstra
Rudi Meulemans - Voorbij de grenzen
Rudi Meulemans
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws