Zoeken
Nieuws
Hollands Diep in PW

Hollands Diep in PW

Publishers Weekly sprak voor het item 'Four questions for...' met acquirerend redacteur van Hollands Diep Diana Gvozden over het opzetten van een nieuw imprint, nieuwe acquisities en haar wensen voor de toekomst. Lees hier het interview in Publishers Weekly. Lees meer »

Voorjaarsaanbieding 2015

Voorjaarsaanbieding 2015

De voorjaarsaanbieding 2015 van Hollands Diep is nu online te raadplegen. Lees meer »

NYTBR top 10 van 2014

NYTBR top 10 van 2014

The New York Times Book Review top 10 books 2014 is bekend gemaakt en Euforie van Lily King is een van de vijf beste fictie-titels van het jaar. Lees meer »

Best Books 2014

Best Books 2014

De Publishers Weekly Best Books of 2014 zijn bekend en Leslie Jamison's essaybundel The Empathy Exams staat in de top tien, Lees meer »

Robbert Ammerlaan begint nieuwe literaire uitgeverij: Hollands Diep

Robbert Ammerlaan begint nieuwe literaire uitgeverij: Hollands Diep

Robbert Ammerlaan, oud-uitgever van De Bezige Bij, richt onder de naam Hollands Diep een nieuwe literaire uitgeverij op. Het fonds zal zich richten op het beste van wat er op het gebied van Nederlandstalige en internationale literatuur en non-fictie voorhanden is.  Lees meer »

« 1 ... 34 35 36
Op de hoogte blijven van de nieuwste boeken, evenementen en exclusieve acties?
Meld je dan hieronder aan voor onze maandelijkse literaire nieuwsbrief met informatie over nieuwe en binnenkort te verschijnen boeken, auteursinfomatie en activiteiten.
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws